een existentieel-ecologische kijk
preventiepiramide - herstel en bemiddeling - levensstroommodel - jeugdcriminaliteit - onderwijs - jeugzorg - herstelpiramide - herfsttij van de  moderniteit - gevangenis
"Daar zal ik je ontmoeten ... "

JOHAN DEKLERCK

Molenstraat 2 bus 6

B-3110 Rotselaar, België

+ 32 473 853 473

johan.deklerck@gmail.com

     johan.deklerck

 Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacybeleid

Het contactformulier volgt de algemene verordening gegevensbescherming conform de EU-wetgeving (GDPR). De gegevens die ik ontvang zijn enkel je naam, mailadres en (optioneel) je telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor verder contact met jou. Ze worden voor geen enkel ander doel benut, noch doorgegeven aan derden. Deze website maakt geen gebruik van cookies.

Gevraagd als spreker in:

prijzen

Standaardprijzen worden gehanteerd. De prijs wordt mee bepaald door de duur van de inbreng, de voorbereidingstijd, de grootte van de organisatie, de financiële draagkracht van de organisatie, het aantal deelnemers.

Transportkosten worden toegevoegd aan het honorarium (de trein indien mogelijk, of de wagen vanuit Rotselaar, B.). Voor internationale opdrachten kan dit ook het vliegtuig en eventuele verblijfskosten zijn.

acco preventiepiramide.JPG
acco veelkleurig verhaal.JPG

Alle modellen en inhouden zijn auteursrechtelijk beschermd ©, en mogen slechts gebruikt na schriftelijke toestemming van de auteur.

Indien geciteerd uit de publicaties, dient dit te gebeuren met duidelijke en volledige bronvermelding.

johan.deklerck@gmail.com    + 32 473 853 473